Eşti aici

S 9000 – NEWS 03-13

Noul sistem GEALAN S 9000 reunește în mod egal, ca sistem combinat cu adâncime de construcție de 83 mm, caracteristicile și avantajele garniturii mediene și ale celei de bătaie. Adâncimea mare de construcție, cele șase camere ale profilului de toc și cercevea și trei planuri de etanșare sunt garanții ale unei izolări termice uimitoare. Astfel ferestrele răspund chiar și celor mai ridicate pretenții.

IZOLARE TERMICĂ OPTIMIZATĂ

Dezvoltarea unui sistem cu cele mai bune caracteristici de izolare termică nu este o întâmplare, ci rezultatul unor lucrări de dezvoltare orientate în acest scop. Succesul ne dă dreptate. Numeroase calcule au avut ca rezultat valori de izolare termică uimitoare. Scopul dezvoltării a fost încă de la început atingerea unei valori de izolare termică Uf de 0,92 W/m²K în combinația standard cu armătură și, odată cu aceasta, eficiența de casă pasivă. Aceasta a reușit printr-o sumă de detalii inovative în crearea sistemului.

SECRETUL STĂ ÎN DETALII

Sistemul S 9000 dispune de un concept inteligent de etanșare cu trei planuri de garnitură. Pentru îmbunătățirea izolării termice, cerceveaua este prevăzuă din fabrică cu o garnitură suplimentară în falț. O înălţime mai mare a peretului de acoperire a geamului, de 26 mm, asigură de asemenea o izolare termică îmbunătățită.