Eşti aici

Folie polarizată

Tehnica

Folia polarizata e o folie activa care consta in doua foi de polietilen tereftalat. Aceste foi sunt inbracate intr-o substanta conductoare de electricitate pe o parte, ce asigura o conducere rapida si constanta de electricitate. Intre foi e un miez cu o consistenta precum buretele care e umplut cu cristal lichid. Miezul e facut din retea polimerica care incorporeaza cristalele lichide.

Cristalul lichid are o directie aleatorie cand folia nu e activata, cand curentul e pornit, cristalele se aliniaza intr-o clipa. Folia atunci se shimba din opaca in transparenta. Electricitatea de care este nevoie este de 50 V si pe urma intra in nivelul de siguranta. Se poate folosi intr-o incapere cu umezeala, de exeplu pe usile de dus si pereti.

Conexiune

In mod standard anodul si catodul sunt localizate in centrul si in partea de jos a foliei. La cerere, se poate opta pentru conexiune sa fie pozitionata pe o parte.

Grosime

Folosind o folie de inalta calitate si un miez de polimer e posibila fabricarea unei folii Nanotec subtiri. Gama noastra consta intr-o folie subtire de 0.12 mm atat in alb cat si in negru.Aceasta folie este pentru aplicarea pe obiect si e potrivit pentru montare-retro.

Folia Nanotec este foarte flexibila pentru ca se foloseste o retea de polimer. Prin urmare, putem furniza folia pe o rola de maximum 1 m x 50 m. deci nu e cazul sa va limitati la o dimensiune fixa pentru folia de care aveti nevoie. Forma solicitata nu constituie o problema – puteti gauri folia fara sa isi piarda functionalitatea.

Culoare

Pe stoc exista doua culori de folie: alba si neagra. Folia alba asigura ca lumina este dispersata frumos cand patrunde prin folie. Reduce lumina excesiva, razele puternice deranjante care patrund prin folie si se lumina se distribuie uniform in incapere. Folia neagra contine pigmenti negrii in cristalul lichid. Aceasta folie este ideala pentru proiectii si creeaza un efect intunecat superb.

Specificatii folie alba

Culoare: AlbaGrosime folie: aprox. 0.12mmMarime maxima: 1000mm x 5000mmPatrundere lumina: 85% sau mai mult (ON)Lumina directa: 3% sau mai putin (OFF)Lumina directa: 80% sau mai putin (ON)Lumina indirecta: 95% sau mai mult (OFF)Lumina indirecta: 6% sau mai putin (ON)Consum: 2.5 W/m²timp de reactie: aprox. 1/30m sec din alb laptos → transparent (ON)approx. 1/52m sec transparent → alb laptos (OFF)Alimentare electrica: 50V – 100V AC (50/60Hz) 

Folia Nanotec este aprobat de Tüv la EN 12898.Raportul EN 410 este disponibil la cerere.