Eşti aici

Despre Noi

Compania

Pentru a fi în pas cu tendinţele şi normele europene, am dezvoltat o echipă tânără şi dinamică de profesionişti, gata pentru a depăşi orice provocare. Personalul Fenster este format din specialişti în domeniul tehnic, vânzări şi marketing, mereu la curent cu noutăţile de pe piaţă. Obiectivul nostru principal este de a îmbina calitatea, designul, siguranţa, izolaţia termică şi fonică, pentru a realiza un produs complex care să îndeplinească toate cerinţele clienţilor noştri. Sistemul de ferestre si usi este marca Gealan. www.gealan.de

Fenster în timp

Societatea Fenster a fost înfiinţată în anul 2003,  odată cu deschiderea primului showroom în Bistriţa. Printr-un marketing bun si investitii am reusit sa ne dezvoltam în asa fel incat in prezent avem 12 birouri proprii de preluat comenzi, şi alţi colaboratori.  2006 este anul în care firma FENSTER îşi construieşte unitatea proprie de producţie, hala de producţie de 1200 mp şi spaţiul de depozitare de 1800 mp. În acelaşi an fabrica achiziţionează utilaje de ultimă generaţie cu comandă numerică cu o productivitate sporita. In anul 2010 Fenster deschide primul showroom in Danemarca unde isi desfasoara activitatea pana in prezent.   In anul 2012 Fenster incepe exportul pe piata din Germania, Belgia, Franta unde este in continua crestere.

Pe parcursul anului 2007 societatea îşi implimentează Sistemul de managemant al calităţii ISO 9001, iar în 2008/2009 implementează Marcajul CE.

 

Firma Fenster produce ferestre, usi, glisante, cabine de dus, balustrade, wintergarten, marchize, rulouri, usi armonice, fatade ventilate, sticle vopsite, print pe sticla. Fenster devine o marca cunoscuta pe piata interna. Prin diversitate si calitatea produselor noastre firma Fenster a reusit sa convinga clientii sai ca pot avea incredere in aceasta firma. 

Producţie de calitate

Deoarece pe primul loc se află calitatea produselor noastre, am ales să investim în tehnologiile de fabricare a ferestrelor şi uşilor pentru ca dumneavostră să vă puteţi bucura de cea mai bună calitate a acestora. Procesul tehnologic de fabricaţie a produselor noastre, respectă standardele şi normele europene din domeniu, ceea ce se regăseşte în certificatul de calitate CE obţinut de firma noastră în acest an. Ca şi preocupare principală avem îmbunătăţirea permanentă a procesului de producţie şi a condiţiilor de lucru, prin achiziţionarea de utilaje moderne de ultimă generaţie şi prin instruirea permanentă a personalului nostru. Astfel printre utilajele achiziţionate de noi se numără:

 

  • Centru de prelucrare URBAN www.u-r-b-a-n.com 
  • Utilaj cu comandă numerică sudură cu patru capete;
  • Centru debavurare cu comandă numerică; www.u-r-b-a-n.com
  • Utilaj performant drenare;
  • Masă feronerie;
  • Stand probe confecţii; www.rotox.de
  • Capacitatea de producţie s-a ridicat la 80 unităţi pe schimb de 8 ore, iar produsul final îndeplineşte toate cerinţele europene impuse privind calitatea şi deţine marcajul CE.

Suntem interesati de parteneriat atat in tara cat si in strainatate